Κριτικές για Skincell Pro

 • Αναστασία
  Είχα έναν τυφλοπόντικα κοντά στη μύτη μου, με ενοχλούσε πραγματικά. Δεν τολμούσα να κάνω την επέμβαση. Ένας φίλος συμβούλεψε την κρέμα skincell pro. Με τη βοήθειά του, αφαίρεσα τον τυφλοπόντικα χωρίς καμία επέμβαση σε 2 μήνες.
  Skincell Pro
 • Ευάγγελος
  Ο γιος είχε κονδυλώματα στα χέρια του. Δοκίμασαν πολλές θεραπείες από το φαρμακείο, έκαψαν τα κονδυλώματα, έγιναν μαύρα και τραυματίστηκαν. Αλλά πολύ σύντομα εμφανίστηκαν νέα. Μετά τη χρήση του skincell pro, όλα τα κονδυλώματα εξαφανίζονται χωρίς πόνο, δεν εμφανίζονται πλέον νέα.
  Skincell Pro
 • Βασιλική
  Με την ηλικία, τα σημάδια ηλικίας άρχισαν να εμφανίζονται στο λαιμό και τους ώμους μου. Οι γιατροί είπαν ότι ήταν φυσικό και δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Αλλά δεν ήθελα να αντέξω αυτήν την ασχήμια και παραγγέλνω τον ορό Skincell Pro. Μέσα σε ένα μήνα το χρώμα της επιδερμίδας μου εξισορροπήθηκε, μπορώ να φορέσω ξανά ανοιχτά ρούχα.
  Skincell Pro
 • Ευάγγελος
  Χρησιμοποίησα τον ορό Skincell Pro για κονδυλώματα. Έχει ελαφριά ευχάριστη μυρωδιά και κρέμα που μοιάζει με κρέμα. Οι κονδυλωμάτων δεν έγιναν μαύροι από αυτό, αλλά σταδιακά άρχισαν να στεγνώνουν και εξαφανίστηκαν εντελώς.
  Skincell Pro
 • Παναγιώτης
  Παρήγγειλα τον ορό Skincell Pro για να απαλλαγούμε από τον κονδυλώνα, πήδηξε ακριβώς στο πόδι μου. Πονάει να περπατάω εξαιτίας της. Με τη βοήθεια ορού, απομάκρυνε τον κονδυλώνα σε 3 εβδομάδες. Η σύζυγος διάβασε τις οδηγίες και αποφάσισε να δοκιμάσει και αυτή την κρέμα, αφού οι λοβοί της είχαν πλάτη ηλικίας στην πλάτη της. Μετά από ένα μήνα χρήσης, όλο το δέρμα έγινε διαυγές.
  Skincell Pro
Βαθμολογία χρηστών Skincell Pro
4.3
28