Οδηγίες χρήσης Skincell Pro

Οδηγίες για τον τρόπο χρήσης του ορού Skincell Pro

Οδηγίες για το Skincell Pro

Ένα φυσικό και ασφαλές προϊόν για τη διόρθωση των κρεατοελιών, των κονδυλωμάτων και των κηλίδων του δέρματος εμφανίστηκε πρόσφατα, αλλά έχει ήδη κερδίσει την αγάπη και τη δημοτικότητα πολλών κατοίκων στην Ελλάδα. Αποτελείται μόνο από εκχυλίσματα και εκχυλίσματα ενεργών φυτών, λόγω των οποίων έχει πολύπλοκη επίδραση στην ατέλεια του δέρματος, χωρίς να προκαλεί βλάβη στο υγιές δέρμα, αλλά ταυτόχρονα εξαλείφει τις αιτίες της ανεπάρκειας.

Ενδείξεις ορού

Συνιστάται η χρήση ορού Skincell Pro όταν εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια βλαβών του δέρματος, όπως κονδυλώματα, κηλίδες ηλικίας και ανεπιθύμητα μόρια. Αυτές οι ατέλειες του δέρματος μπορούν να χαλάσουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση, επιπλέον, προκαλούν πολλά προβλήματα: παρεμβαίνουν συνεχώς, φαγούρα και με την παραμικρή βλάβη προκαλούν έντονο πόνο και μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Εάν δεν ξεκινήσετε τη θεραπεία, οι σχηματισμοί εξαπλώνονται γρήγορα, καταλαμβάνοντας όλο και περισσότερες περιοχές υγιούς δέρματος. Επομένως, όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το δέρμα, τόσο πιο εύκολο και γρηγορότερο θα τα αντιμετωπίσετε.

Βήμα προς βήμα οδηγίες χρήσης

Επειδή ο ορός Skincell Pro είναι ασφαλής, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε μόνοι σας στο σπίτι.

  1. Ανοίξτε ένα πλαστικό σωληνάριο ορού και πιέστε μια μικρή ποσότητα.
  2. Εφαρμόστε το προϊόν στην προβληματική περιοχή του δέρματος
  3. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία 2-3 φορές την ημέρα για 2-4 μήνες, ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου.

Επειδή ο ορός είναι εντελώς ακίνδυνος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όσο διάστημα απαιτείται. Δεν απαιτούνται διακοπές της θεραπείας.

Αντενδείξεις

Το φάρμακο παρασκευάζεται από φυσικές και ασφαλείς ουσίες, οπότε σχεδόν δεν έχει αντενδείξεις. Ακόμη και παιδιά ηλικίας από 2 ετών και ηλικιωμένοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τη διόρθωση των τυφλοπόντικων, των κονδυλωμάτων και των κηλίδων του δέρματος. Δεν επηρεάζει την πορεία άλλων οξέων και χρόνιων παθήσεων.

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε φυσική θεραπεία, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να εμφανιστεί ατομική δυσανεξία σε οποιοδήποτε συστατικό του φαρμάκου. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο και να χρησιμοποιείτε αντιαλλεργικά προϊόντα.